LIFE means „THE OTHERS”….. VIATA inseamna „CEILALTI”!!

Poate omul, de cand a coborat din copac si s-a adunat in triburi , a simtit asta , dar cu siguranta Isus Cristos a propovaduit cel mai adanc si convingator ,ca viata, are valoare cand traiesti pentru CEILALTI !!…. el a facut-o cu sacrificiul suprem…o pilda pe care si azi OAMENI de mare valoare ne-o dau…si as vrea sa vorbim acum in sfanta saptamana doar de EI si de BINE !!

Sunt oameni care traiesc langa noi si care zambesc din scaunul modestiei , si  se hranesc cu a face bine altora…si asta fara a cere nimic in schimb !!

ce mult ne trebuie in viata, sa ne dam seama, ca e mai plin sufletul si suntem mai fericiti cand facem pe altii fericiti , ca ne bucuram daca am adus bucurie in viata altora !!

nefericiti,amarati,imbogatitii cu „arginti” nici zambet nu au, nici viata nu au …aduna , strang, fac munti de averi dar…nu impart si nu traiesc si….uitati-va la ei…va par fericiti??? NU cu siguranta …si in adancul sufletului lor si ei stiu asta !!

„Valoarea traieste normal” este pe strada ,in parc, in birou, in spital….obosit, incercanat de efortul de a face bine celorlalti dar, fericit…!!

Valorile mele au mai intai calitatea de OM ,apoi pe cea de BUN SIMT, apoi au DARUIREA mintii si a sufletului lor, celorlalti …cei pe care ii „SLUJESC” o viata…si al caror BINE este rezerva lor de energie !!

am si cateva nume….profesorul SETLACEC, profesorul DANAILA, profesorul PESAMOSCA, si multi altii ,iertat sa-mi fie ca nu este timp sa-i enumar dar , ii avem in minte si suflet pe toti !!

in multe profesii sunt VALORI dar, parca aici in medicina ,aici unde cu ajutorul bunului Dumnezeu invingem suferinta si amanam moartea, poate aici mai mult decat oriunde stim ca „VIATA inseamna CELALTI”!!

si eu ma consider o aleasa a LUI, pentru ca prin tot ce fac si pentru tot ce lupt sunt rasplatita cu zambete si fericire …!!

ma inclin cu respect in fata tuturor celor care traiesc pentru ALTII !! viata ne rasplateste pentru asta „PRIMIM ceea ce DARUIM”!!

poate in noaptea de INVIERE ,lumina sfanta ne arata calea de a fii impreuna ,cu grija unul fata de altul, cu drag ,si cu indemnul de a trai pentru ceilalti !

sa aveti sarbatori fericite si sa va impacati cu viata traind pentru altii !!

as vrea sa va arat aici zambetele ce-mi sunt trimise mereu si din care ma „hranesc” ca din apa vie !!

 

si asa stiu ca n-am trait degeaba !!

 

Reclame

5 gânduri despre “LIFE means „THE OTHERS”….. VIATA inseamna „CEILALTI”!!

  1. Viaţa este oportunitate, foloseşte-o. Viaţa este frumuseţe, admir-o. Viaţa este un vis, realizează-l. Viaţa este o provocare, înfrunt-o. Viaţa este un joc, joacă-l. Viaţa este o promisiune, realizeaz-o. Viaţa este tristeţe, depăşeşte-o. Viaţa este un cântec, cântă-l. Viaţa este o luptă, accept-o. Viaţa este o tragedie, înfrunt-o. Viaţa este o aventură, îndrăzneşte. Viaţa este noroc, fă-ţi-l. Viaţa este viaţă, luptă-te pentru ea.

    citat celebru din Maica Tereza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s