„” Doctor de Romanica’ „”

IMG_5234

Zambesc doar pentru ca ..asa cum v-am mai spus eu fac cea mai frumoasa medicina…astept sa vina barza si prind in brate cel mai minunat dar al omenirii ,,al VIETII, copii astia ai lumii care ne fericesc sufletul si ne indulcesc inima ..(hai poate si cu 2-3 picaturi de amerui ca si ciocolata)!!

IMG_6129 dar zambesc cu durere in suflet , ca de 25 de ani astept sa ma simt doctor in aceasta societate a noastra romnica ,unde suntem doar huliti, legati, injurati…umiliti….!!

Romanica ,”tara mea de glorii tara mea de dor” romanii mei …de 25 de ani medicii romani cu cel mai inalt grad profesional au salariu de la statul roman de fapt, din banii de asigurari de sanatate platiti de noi toti romanii..” 500 euro sau cum scrie pe statul meu de plata 2870 lei  !!!!!!!!!!! ” din care 250 -400 eu costa congrese si conferinte , carti .drumul pana la spital pe care nu mi-l deconteaza statul, si vrem ca doctorii sa arate bine imbracati parfumati, eleganti si mereu cu zambetul pe buze!!

de 25 de ani am avut cateva scaderi de salariu , niciodata in tara mea nu s-au gasit resurse sa fie platit un medic ca sa-i „pese ” de medicina asta si asa facuta cu bani putini cu dotari ieftine cu pacienti peste norma de lucru ca numar !!

de 25 de ani suntem multi medici care cu toata scarba pentru treapta sociala pe care ne pune tara noastra si „neamul meu” dar cu mare dragoste de ceea ce facem , am plecat sa ne suplinim economicul nu cersind pacientilor sau „conditionand” cum spune media, ci in sistem privat unde dam bonuri si facturi ,platim impozite ,facem asta in timpul de dupa spital..ca sa ne putem uita la noi in oglinda cu respect,si…sa zambim (amar..)..!!

in toata aceasta lume medicul e fff bine platit este o alta categorie sociala , este doctorul caruia miliardarii (vezi patriciu..etc) isi dau averile ca sa-si aduca sanatatea in calitatea vietii

in toata lumea medicul nu este legat in catuse si plimbat la dna, este laudat, ascultat, stimat!!

in romanica „HUO DOCTORII” si voi cei din jurul nostru in loc sa iesiti in fata amaratului de guvern sa cereti ca medicul vostru sa fie platit ca sa-i „pese” si ca sa va poata ingriji relaxat zambitor si calm , toti ne huliti…” va „inveliti in sloganuri, la dr trebuie sa dai, doctorul cere, cat sa am , cu cat sa ma pregatesc!!!!!

ca nu mai sunt medici specialisti in tarisoara asta ca au plecat tinerii medici ca sa nu mai fie umiliti, ca se duc si muncesc mult dar..sunt platiti mult pentru ceea ce fac, ca sunt fff multe spitale care inchid sectii ca nu au doctori..vezi anestezisti, ginecologi, chirurgi….ca vom ramane cu doctori.toti”honoris causa”…veri cu tutancamon ….si cu o natie bolnava , imbatranita si pe duca…!!01ac3e6561b158bcdf737262c1bf6f10815dcb4a95

eu am obosit asteptand sa fiu „DOCTOR” in romanica !!

am obosit sa fiu umilita la mine acasa …am obosit sa-mi „pese” numai mie de voi…si sa nu vedeti ca cei carora nu le pasa sunt acesti politicieni de ” carpa si paie” zis paiate ca re-si maresc „premiile” influentele, dar pentru medici au formula lasa ca iei „primesc”!!

noi nu vrem sa „primim” noi nu vrem sa cerem, noi nu vrem sa ne bage in buzunar unul mai sarac economic si social..noi vrem sa ne platiti pentru ceea ce facem cu responsabilitate adica avem grija de VIATA voastra si de CALITATEA ei !!!

si suntem buni doctori ,avem un simt diagnostic, avem o eleganta in tratament si o facem si cu SUFLET ..asta apreciaza strainatatea si voi NU !!!

pacat ,pacat…daca nu acum atunci CAND o sa realizati valoarea doctorilor din tarisoara asta si CATA nevoie aveti de EI !!

IMG_6132

semnat  „DOCTOR DE ROMANICA’ „!!!

Reclame

6 gânduri despre “„” Doctor de Romanica’ „”

 1. Ai prea multă dreptate în ceea ce spui!
  Eu n-am să obosesc spunând celor ce vor să mă asculte, că avem medici foarte buni în ceea ce fac, avem medici care nu vor să primească nimic de la pacienți, avem medici care-și iubesc cu patimă meseria!
  Ca exemplu dau mereu ceea ce mi s-a întâmplat chiar mie. Am fost operat la maxilar. Acel medic ce mi se văita că nu-i este apreciată munca și cele două facultăți terminate (stomatologia și chirurgia) nu mi-a condiționat în nici un fel actul medical. DUPĂ operație, am voit să-i ofer o atenție, pentru modul în care am fost tratat și îngrijit, dar am fost REFUZAT! Cum aș putea să nu apreciez astfel de oameni? Cum să nu strig peste tot că avem medici buni, ghidați de omenie în primul rând?

  Nu pot decât să mă plec umil în fața medicilor noștri fără de arginți!

 2. Ai multă dreptate și poate eu ar trebui să tac cu ochii în pământ, că nu mai sunt în țară. Dar părinții mei, marea parte a familiei e acolo. Uff! Ai dreptate. E diferență așa de mare… :(((

 3. stii prea bine ca banii nu le ajung alora de sus, ce se fura si se musca intre ei.
  Asa e Romania de 500 ani, minim ( de la domniile fanariote…).

  MA bucur si te admir ca ti-ai pastrat demnitatea si onoarea, nu sunt multi asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s