Gândul zilei

ma doare si pe mine ca si pe voi acest adevar…din pacate este singurul pe care il AVEM in „”romanica „” dragi „”CIVILI ONORABILI SI NEGLIJATI””!!
ps.bun apelativ ,corecta definire !!

Trufe și Aguride

PlesuAndrei Pleșu despre țară și borfași

Ştiu că, dincolo de cei pe care i-am pomenit, există marile majorităţi tăcute, oamenii de ispravă care fac ca lucrurile să meargă, ”civilii” onorabili şi neglijaţi. Dar am o veste proastă pentru ei: ţara nu mai e de mult a lor! Ţara e a unei adunături de netrebnici ignari, care se amuză şi se îmbogăţesc pe spezele tuturor celor care nu au „cultura” cîrdăşiei. Ţara e proprietatea privată a unor derbedei.

Vezi articolul original

Reclame

3 gânduri despre “Gândul zilei

  1. Plesu zice asta? Pai parca fraternizase cu o mare parte dintre borfasii pe care-i evoca. Dar de, moda borfasilor e sa se acuze unii pe altii de borfasareala 😉 Ce a omis acest Plesu sa precizeze, e ca aceasta boala i-a atins si pe multi eruditii, din mai toate timpurile, fie ca vorbim de capitalism, comunism, basism sau pesedism. Nimic nu-i sub soare cind vine vorba de borfasi.
    Vorba cintecului: „borfasi au fost, borfasi sunt inca si-or fi in nemul romanesc” din pacate

    1. deci …cand te uiti la „”stiri de romanica”” si vezi ca HOTII sunt de la parlamentari in SUS….e clar ca nu mai avem leac …!! eu nu prea stiu daca „poporul”” asta pacalit ….are habar ca pe contractul de munca al unui „”doctor de romanica”” scrie la salariul de incadrare „”2800 LEI”” si vorbesc de gradul cel mai inalt de dr-primar !adica ~500eu….si vrei ca doctorului sa-i „”PESE”” de pacientul din fata lui in timp ce „”CAPII””..iau mii de ha de padure spaga !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s