„”Think outside the box” !!!

„”Think outside the box” este o expresie care, deşi nu este a noastră, este arhicunoscuta de toată lumea.  Se referă la curajul de a gândi altfel, se referă la inovaţie, se referă abilitatea de a gândi liber şi de a nu accepta alte limite decât cele impuse de propria noastră conştiinţă.””

  „”Think outside the box „is an expression that, although it is not ours, it is extremely known by everyone. It refers to the courage to think differently, relate to innovation concerns the ability to think freely and not accept other limitations than those imposed by our own conscience.””

nu am multe cuvinte a adauga aici …sunt niste tineri in acesta tara si in altele ( eu de ai nostri m-am bucurat) care gandesc in afara „”cutiei”” si care nu accepta decat limitele puse de propria constiinta …dar AU CONSTIINTA, si de aceea gandesc liber si de bine, au curajul sa gandeasca inovator…!!

ei exista si pentru mine a fost o gura de oxigen sa-i stiu, cunosc prea multi adulti care nu stiu sa gandeasca…si de aici marea mea admiratie !! ei ne indeamna sa ne punem in fiecare zi o singura intrebare (asa pe la mijlocul zilei) :

„” – TE-AI GANDIT AZI ??””  YOU THOUGHT TODAY ??””

ma gandesc sa incep sa „ma gandesc”mai des…in loc sa las rutina si obiceiul in derulare anosta !!

Alegerile noastre sunt limitate şi este nevoie de un real curaj pentru a fi în stare să gândeşti în afara sistemului, doar pentru plăcerea de a avea idei proprii.!!

toamnaforever!ceai!!

Reclame

9 gânduri despre “„”Think outside the box” !!!

 1. Gindeala in afara zonei tale de confort e buna daca ai totusi o baza care sa-ti permita acest lucru. Altfel risti sa dai in fabulatii inutile si in pierdere de timp. 😆 Asta nu inseamna ca n-ar fi un exercitiu de gindire care citeodata poate aduce beneficii greu de prconizat 😉

 2. Dan

  Sunt, ce-i drept, câţiva tineri care încearcă să iasă din şabloane. Doar că sunt groaznic de puţini. Îmi permit să-i cuantific a fi sub 1%. Beleaua e că de votat, votează toţi.

 3. Poate dauna daca pui in practica gindeala respectiva. Hai sa ma explic. Exista legi care, ca orice lege, ingradesc anumite libertati. Gindind out of this legal box, poate avea consecinte neplacute. 😉 Un alt exemplu ar fi religia unde nu ai „dreptul” sa gindesti out of the box. De fapt in cazul religiei, sanatos ar fi sa nu gindesti nici out, nici in 😆
  Ce zici?

  1. „think outside the box ,don’t means ilegal…!! este gandirea pefect legala dar inteligenta ,libera de conventii si restrictii sociale …gandirea cu personalitate…!!
   de cand ma stiu mi-au placut oameni „”unusual”” in sensul curat…personal..cei speciali..care nu au jaloanele astea false puse chipurile de societate !! dar care stiu ca LIBERTATEA inseamna sa faci ce vrei fara sa-i deranjezi pe ceilalti !!
   am ädulmecat”si-n blogo-lume cativa „speciali”” si sper sa nu ma dezamageasca !!
   hai papa, biserica…religia…””carpe diem””!! ieri??? maine??? AZI…ACUM !!

 4. Constiinta nu are limite, cunoasterea, da!!!
  Cu cat depasim mai mult propria ignoranta, cu atat constiinta devine clarvazatoare…
  Nu depinde nici macar de sistem, ci doar de vointa de autodepasire si de bogatia experientei de viata!

  Te imbratisez cu drag,
  Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s